Tози сайт използва 'бисквитки'. Оставайки на сайта се съгласявате с използването на 'бисквитки' от наша страна. Съгласявам се Научете повече

Поръчайте по телефона

от Понеделник до Петък от 9:30 до 15:30

Събота и Неделя от 10:00 до 15:00

0879 550 557

Политика за поверителност

„Храни, напитки и кетъринг“ ООД, ЕИК: 202796621, със седалище гр. София, ул. Цар Симеон 21 е администратор на лични данни и е ангажирано с целия процес по опазване на личните данни и спазване на всички изисквания наложени от ЗЗЛД и Европейски регламент за защита на личните данни. В тази връзка ние се отнасяме изключително отговорно към всички лични данни, които ни предоставяте за целите на нашата дейност.

Личните данни се събират лично от субектите на данните, за целите на предоставяните от нас услуги. Ние изискваме да ни предоставите име, телефон за връзка и адрес с цел идентификация. За Ваше удобство при последващо позвъняване в нашата система съхраняваме Вашият телефонен номер и адрес, който сте предоставили, и на който Ви е направена доставка. Ние се ангажираме да гарантираме, че информацията, която ни предоставяте е защитена. За да се предотврати неоторизиран достъп или разкриване на информация, ние сме въвели подходящи физически, електронни и управленски процедури за защита и съхраняване на информацията, която събираме. Внедрили сме и подходящи технически и организационни мерки, за да бъдат запазени сигурността на данните и по-специално за защита на Вашите лични данни от рискове. Тези мерки се поддържат винаги актуални.

Детска кухня Юначе не разкрива, продава, обменя или по какъвто и да било друг начин предоставя на трети страни информацията, която се събира при поръчка, освен когато това се изисква съгласно приложимото законодателство и/или от надлежен орган, упълномощен по закон, но винаги при спазване на действащото законодателство в Република България.

Имате право да поискате от нас информация, достъп до или изтриване на Вашите лични данни, както и ограничаване на обработването, което се отнася до Вас. Може да правите възражения срещу обработването на данните. Имате право на информация и коментар относно автоматизираното обработване на Вашите данни, в случаите, в които използваме такова. Тъй като искаме да сме сигурни, че личните Ви данни са коректни и актуални, може също така да поискате от нас да коригираме или премахнем всяка информация, която смятате за неточна.